Eukaristinen siunaus

Hermandad de San Gonzalo sur Twitter : "EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO. Hoy de  19:30 a 20:00 se expondrá a la veneración de los fieles el Santísimo  Sacramento en la Parroquia de San Gonzalo.
Kaiu, kieli kunniakkaan salaisuutta Ruumihin, sekä Veren kallihimman, jonka maailman hinnaksi jalon kohdun jälkeläinen kansain Herra vuodatti.
Siispä korkein Sakramentti saakoon meiltä kunnian, niin kuin Vanha Testamentti väistyy tieltä uudemman: Suopi usko täydennyksen aistimilta puuttuvan. Isälle ja Syntyneelle kiitos ynnä juhlinta, autuus, kunnia ja voima olkohon ja siunaus. Kummastakin lähtevälle yhtäläinen ylistys. Aamen.
Psalmi 116
Kiittäkää herraa kaikki kansat, ylistäkää häntä kaikki kansakunnat. Sillä voimakas on hänen ystävyytensä, jolla hän suojelee meitä. Herran uskollisuus on iankaikkinen. Kunnia isälle ja pojalle ja pyhälle hengelle. Niinkuin oli alussa, nyt on ja aina, iankaikkisesta iankaikkiseen. Aamen.

SALVE REGINA

Terve, kuningatar, laupeuden äiti, elämä̈, ihanuus ja toivomme, terve. Sinua huudamme, me Eevan karkotetut lapset, sinulle huokaamme vaikeroiden ja itkien tässä kyynelten laaksossa. Eijaa siis, varma puoltajamme, laupias katseesi puoleemme käännä, ja jeesus, kohtusi siunattu hedelmä, tämänmaanpaon jälkeen näytä meille. Oi lempeä, oi uskollinen, oi ihana neitsyt Maria.

REGINA CAELI

Iloitse taivaan kuningatar, halleluja! Sillä hän, jonka synnytit, halleluja!
Nousi kuolleista sanansa mukaan, halleluja! Rukoile puolestamme jumalaa, halleluja!